robbin13-1

Als kleine hooggevoelige jongen werd ik vaak niet begrepen, zowel thuis als op school.

robbin13
robbin castillo beeldmerk blauw

Ik heb altijd een diepe nieuwsgierigheid gehad en een onverzadigbare dorst naar kennis.

Al op jonge leeftijd voelde ik mij aangetrokken tot de mysterieuze werelden van het oude Egypte en de uitgestrektheid van het heelal met zijn ontelbare planeten. Terwijl ik mij verdiepte in boeken over deze onderwerpen, kende mijn nieuwsgierigheid geen grenzen. Helaas slaagde mijn schoolomgeving er niet in om zijn unieke interesses te koesteren en te bevredigen, waardoor ik een pad insloeg dat niet helemaal aansloot bij mijn ware passies. Pas later ontdekte ik een intrigerende waarheid over zichzelf – hij is een HSP (Highly Sensitive Person) en HSS (High Sensation Seeker), met zowel gevoeligheid als een oprecht verlangen naar uitdagingen. Dit pas ontdekte begrip wierp licht op de reden waarom traditioneel onderwijs zwaar aanvoelde en zelfs leidde tot een gevoel van weerstand tegen autoriteit. Mijn reis wordt gekenmerkt door een constante drang om kennis te vergaren en zijn ware passies na te jagen, terwijl hij zijn hooggevoeligheid omarmt met vriendelijkheid en professionaliteit.

Naast school heb ik altijd aan lichaamsbeweging gedaan. Voor mij is lichaamsbeweging niet alleen een fysieke activiteit, maar ook een creatieve uitlaatklep waarmee ik mezelf kan uitdrukken en me thuis kan voelen in mijn lichaam. Het is een integraal onderdeel van mijn leven geworden en helpt me om mijn lichaam fit en gezond te houden. Door lichaamsbeweging heb ik geleerd naar mijn lichaam te luisteren en te begrijpen wat het nodig heeft, zowel lichamelijk als geestelijk. Het heeft me een gevoel van welzijn gegeven en is een bron van vreugde en voldoening geworden.

streep hout copper

Investeren in mijn passie

Na jaren te hebben geleefd met de angstveroorzakende overtuiging dat mijn leven niets zou voorstellen als ik mijn studie niet serieus zou nemen, verzamelde ik eindelijk de moed om het los te laten. Het was een cruciaal moment in mijn reis, toen ik me realiseerde dat ik keuzes moest gaan maken die trouw waren aan mezelf. Met een hernieuwde vastberadenheid nam ik een gewaagde beslissing: ik begon aan een solo-avontuur over de hele wereld op zoek naar antwoorden op de brandende vragen die mijn geest hadden geplaagd.

Mijn onverzadigbare nieuwsgierigheid naar spiritualiteit en andere culturen leidde ertoe dat ik deze nieuwe vrijheid met open armen omarmde. Terwijl ik door onbekende gebieden navigeerde, kwam ik buitengewone situaties tegen die mijn perspectief hebben gevormd en mij in staat hebben gesteld om vandaag de dag een zinvolle bijdrage aan de wereld te leveren.

Terwijl ik de uitdagingen die op mijn pad kwamen overleefde, kreeg ik een diep gevoel van voldoening. Door mijn eigen pad te durven kiezen, respecteerde ik niet alleen mijn eigen reis, maar inspireerde ik ook anderen om hetzelfde te doen. Door deze persoonlijke evolutie ben ik me bewust geworden van de transformerende kracht van het omarmen van je ware roeping en vastberaden vooruit te gaan.
tommynew6

Ik wil nu graag die persoon zijn, die ik als jongere zelf om wijze raad had willen vragen.

Uitzonderlijke levenservaringen en de nodige diploma's

Toen ik terugkeerde naar Nederland, voelde ik een overweldigend gevoel van doelgerichtheid en een brandend verlangen om de kennis die ik had opgedaan te delen. Ik wist dat ik anderen geen dienst zou bewijzen door mijn ervaringen voor mezelf te houden. Dus besloot ik mijn kennis in te zetten door workshops en masterclasses aan te bieden aan leergierige mensen.

Door de fysieke oefeningen die ik door jaren van experimenteren met verschillende disciplines had aangescherpt, te combineren met de mentale oefeningen die ik had opgedaan tijdens mijn verblijf in ashrams en mijn deelname aan meditatieretraites, realiseerde ik me dat ik iets unieks te bieden had. Het werd me duidelijk dat zelfs jonge mensen veel baat zouden kunnen hebben bij deze mix van fysieke en mentale oefeningen.

Om mijn professionaliteit verder te vergroten en grotere klanten aan te trekken, zag ik het belang in van het behalen van relevante certificeringen. Op die manier kon ik mijn expertise versterken en laten zien dat ik niet alleen gepassioneerd was, maar ook competent in wat ik te bieden had. Dit zou ongetwijfeld deuren openen naar grotere kansen en me in staat stellen een breder publiek te bereiken dat hongerig is naar persoonlijke groei en zelfverbetering.

Behaalde Diploma’s
-Lifecoach
-Hsp-Coach
-Fitnesstrainer A
-Didactiek voor gevorderde

Zelfmeesterschapscoach
Nadat ik een brandingcoach in de arm had genomen, werd het overduidelijk dat de term “zelfmeestercoaching” perfect de essentie weergeeft van waar ik voor sta en wat ik wil overbrengen. Zelfmeesterschap coaching draait om het concept van het bereiken van volledige controle over zowel ons lichaam als onze geest. Het omvat het transformatieve proces van het manifesteren van een sereen en zelfverzekerd individu dat innerlijke rust uitstraalt en een gezond, krachtig en beweeglijk lichaam heeft gecultiveerd. Deze holistische benadering stelt mensen in staat om hun persoonlijke en professionele leven te optimaliseren, zodat ze werkelijk het beste uit elke kans kunnen halen. Met de begeleiding van een zelfmeestercoach kan iemand zijn ware potentieel ontsluiten en beginnen aan een reis van zelfontdekking en voldoening.

 

Samenwerken?

Reviews

Samengewerkt met

streep hout copper