Je wilt dat jongeren zich fit en vitaal voelen in lichaam en geest, maar waar moet je beginnen?

robbin castillo beeldmerk blauw

Waar de meeste begeleiders beginnen met praten, begin ik altijd vanuit het fysieke. Ik gebruik het lichaam om tot nieuwe inzichten te komen. We werken aan de zelfkennis van jongeren door een combinatie van verschillende bewegings- en meditatietechnieken. Van intense krachttraining tot ontspannende yoga en ademhalingsoefeningen tot aan visualisatietechnieken, precies wat passend is op dat moment. 

Na fysieke inspanning kun je je beter ontspannen. De ontspanning opent de weg voor een goed gesprek en schept tevens ruimte voor helderheid van geest, met alle voordelen van dien. Zo leer je steeds beter hoe je je lichaam blijft onderhouden om sterk, mobiel en reactief te blijven. En om een scherpe kalme geest te creëren, die zich niet zomaar laat meeslepen door de opkomende emoties of negatieve gedachten.

Samenwerken?

streep hout copper

Een-op-een coaching

Tijdens de een-op-een coaching reik ik de mogelijkheid aan om te werken aan functionele kracht en innerlijke rust onder professionele begeleiding. Het is goed voor jongeren om in hun eigen kracht te kunnen blijven staan, en ik gebruik het fysieke lichaam als ingang om zelfmeesterschap te ontwikkelen. Met al mijn opgedane ervaring wil ik voor de jongeren graag diegene zijn die ik miste toen ik vroeger met mijzelf in de knoop zat.

In de praktijk werken we samen om een goed gegronde basis te manifesteren waarbij de jongere leert uit eigen ervaring. We werken aan de volgende punten:

opsomming robbin castillo

Beter in je vel komen te zitten

opsomming robbin castillo

Je lichaam beter aan kunnen voelen

opsomming robbin castillo

Minder ruis in je hoofd ervaren

In het traject van 10 sessies is er voldoende tijd om de leer echt goed te laten aarden bij de jongere en wordt het een deel van de levensstijl. Het is echter ook mogelijk om een losse sessie af te nemen. De sessies vinden plaats op de praktijk aan Bogert 1 te Eindhoven. Neem contact op voor een vrijblijvende intake van 20 min.

Tarief
Traject van 10 sessies €650
1 losse sessie €75
(Prijzen zijn excl. 9% btw)

Reviews

Castillo Movement & Meditation Course

Castillo bewegings- en meditatiecursus, een uitgebreid programma van 8 weken dat is ontworpen om je kennis te laten maken met een verscheidenheid aan transformatieve bewegings- en meditatietechnieken. Tijdens deze cursus leer je niet alleen hoe je deze praktijken effectief in je eigen leven kunt toepassen, maar krijg je ook de vaardigheden om anderen in deze technieken te begeleiden.

Met een focus op ervaringsgericht leren, zal elke wekelijkse sessie je voorzien van een diepgaande verkenning van verschillende bewegings- en meditatiebenaderingen. Van mindful bewegingsoefeningen tot ademwerk en visualisatietechnieken, je krijgt de kans om jezelf onder te dompelen in een divers scala aan oefeningen die je fysieke, mentale en emotionele welzijn zullen verbeteren.

Om een optimale leerervaring te garanderen, is onze cursus ontworpen voor kleine groepen van niet meer dan vier deelnemers. Dit zorgt voor persoonlijke aandacht en voldoende gelegenheid voor individuele begeleiding. Elke sessie duurt twee uur, zodat er voldoende tijd is om te oefenen, na te denken en de geleerde technieken te integreren.

Aan het eind van deze cursus zul je een solide basis hebben in bewegings- en meditatieprincipes, waardoor je niet alleen een groter gevoel van balans en harmonie in je eigen leven kunt cultiveren, maar deze transformatieve praktijken ook met anderen kunt delen. Of je nu een welzijnsprofessional, een leraar of gewoon iemand op zoek naar persoonlijke groei bent, de Castillo bewegings- en meditatiecursus is het ideale platform om je kennis uit te breiden en je welzijn te verbeteren.

De meerwaarde van een sessie in groepsverband:

opsomming robbin castillo

Nieuwe en unieke ervaringen worden – zonder oordeel – gedeeld met elkaar, zodat de jongeren minder snel het gevoel hebben dat iets raar of ongewoon is. 

opsomming robbin castillo

Door de steun en support van anderen te ervaren groeit het besef dat je samen sterker staat dan alleen. Je weet dat je er niet alleen voor staat.

opsomming robbin castillo

Unieke talenten komen duidelijker naar voren. Ieder lichaam en elke geest is anders en door verschillende bewegingsopdrachten uit te voeren, blijkt dat iedereen wel ergens in uitblinkt. Door dit te ervaren zal het zelfvertrouwen toenemen.

Dus kom en ervaar deze unieke en vooruitstrevende manier om elkaar op een positieve manier uit te dagen. De sessies vinden plaats op de praktijk aan Bogert 1 te Eindhoven. Neem contact op voor een vrijblijvende intake van 20 min.

Tarief
Traject van 8 sessies van 2 uur  per persoon €1040
(Prijzen zijn excl. 9% btw)

Data

Er zijn nog geen data bekend

 

streep hout blauw
tomynew3 1

Zelfmeesterschap voor een kalme geest en een sterk lichaam.

Masterclass

Er zijn talloze opties beschikbaar voor fitnessgoeroes en mindfulnesscursussen. Deze Masterclass onderscheidt zich echter doordat beide werelden met succes worden gecombineerd. Mijn doel is om te helpen bij het creëren van een zelfbewust team dat als lichtend voorbeeld dient voor anderen. In slechts 2,5 uur laat deze Masterclass je kennismaken met het concept van Zelfmeesterschap. Door het lichaam als basis te gebruiken, leren deelnemers hoe ze goed geaard kunnen raken, waardoor ze de mensen om hen heen kunnen inspireren om naar hun beste zelf te streven. Deze professionele Masterclass is een krachtig instrument voor persoonlijke en professionele groei.

Aspecten van de Masterclass

opsomming robbin castillo

Maak kennis met allerlei technieken en methoden die het lichaam fysiek naar een hoger niveau tillen

opsomming robbin castillo

Bouw een sterke vertrouwelijke band met je fysieke en mentale gesteldheid

opsomming robbin castillo

Leer omgaan met triggers

opsomming robbin castillo

Leren opereren vanuit een kalme geest

Deze masterclass is afgestemd op maximaal 40 deelnemers en zal op een door jou aangegeven locatie plaatsvinden. Het is belangrijk dat we een stille open ruimte hebben.

Tarief
2,5 uur durende Masterclass op locatie €895
Vervolg trainingen €250 per uur 
Excl.  btw en eventuele reiskosten

Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Reviews

streep hout copper